Muzicale

R3HAB x Gabry Ponte – The Portrait (Ooh La La)

R3HAB și Gabry Ponte și-au unit forțele pentru o piesă de vară, intitulată )”The Portrait (Ooh La La)”.

"Gabry a fost întotdeauna un leader al muzicii dance, iar colaborarea cu el a fost o adevărată plăcere. Ne-a luat ceva timp până am găsit sound-ul dorit, însă fiecare moment petrecut împreună a meritat, pentru că la final am reușit să transpunem în muzică acele senzații de încredere și mister pe care piesa ți le dă.Sper că atunci când o ascultați să reușiți să vedeți o bucățică din voi în acest "portret" audio pe care l-am pictat. Personal, abia aștept să îi dau play la unul dintre gig-urile viitoare", a declarat R3HAB.

"M-am îndrăgostit de piesă încă de la prima ascultare! În plus, m-am gândit că este perfectă pentru prima colaborare dintre mine și R3HAB. Faptul că am lucrat împreună la producție a fost o experiență provocatoare, dar care m-a inspirat, în același timp. R3HAB are o viziune excelentă asupra muzicii", a completat Gabry Ponte.

DJ-ul și producătorul olandezo-marocan Fadil El Ghoul, cunoscut sub numele de R3HAB se bucură de aprecierea comunitații dance de mai bine de zece ani. De la remixurile făcute pentru piesele cântate de Rihanna, Drake, Taylor Swift, Calvin Harris, The Chainsmokers, Lady Gaga, la hituri premiate cu Discuri de Aur și Platină precum „All Around The World (La La La)” și „Lullaby”, R3HAB a demonstrat că este unul dintre cei mai talentați artiști din piață, a cărui muncă a strâns 5 miliarde de stream-uri până în prezent.

Producător al celebrului hit din anii ’90 – „Blue (Da Ba Dee)”, Gabry Ponte a avut parte de o adevărată aventură în lumea muzicii, odată cu atingerea succesului alături de trupa sa, Eiffel 65. De-a lungul anilor, producătorul și DJ-ul italian a continuat să lanseze piese cu proiectul său solo, mereu în ton cu cele mai noi tendințe muzicale.

Comment here