Muzicale

R3HAB, Luis Fonsi, Sean Paul – Pues

R3HAB, Luis Fonsi și Sean Paul au lansat videoclipul piesei ”Pues”. Clipul o are ca protagonistă pe Valeria Sandoval, o cunoscută creatoare de conținut, populară pe TikTok și Instagram.

“Pues” nu este prima experiență a lui R3HAB în zona latin pop. DJ-ul a colaborat anterior cu TINI & Reik pentru hit-ul care a făcut senzație anul trecut, “Besame (I need you)”.

“Este întotdeauna o plăcere să lucrez cu legende ale industriei cum sunt Luis Fonsi și Sean Paul. Amândoi sunt experți în domeniul lor și împreună venim cu o piesă reggaeton-dance, perfectă pentru nopțile calde de vară. M-am simțit întotdeauna foarte bine să lucrez cu artiști din întreaga lume latin, precum TINI, Reik, Rauw, Alejandro, Hungria și MC Jacare. Mă inspiră diversitatea culturilor muzicale din această zonă și cred că am multe de explorat. “Pues” este o piesă diferită de tot ce am lansat până acum și mă bucur că le-o pot oferi fanilor noștri în acest moment”, a spus R3HAB.

“Îmi place foarte tare să explorez stiluri muzicale diferite. Am fost extrem de încântat atunci când oportunitatea de a lucra cu doi giganți din industrie, așa cum sunt R3HAB și Sean Paul, s-a ivit. Ne-am distrat foarte tare atunci când am înregistrat piesa “Pues” și abia aștept să o ascultați și să dansați pe ritmurile ei”, a declarat Luis Fonsi.

”Piesa asta este foarte tare. Luis Fonsi este un artist pe care îl respect enorm, iar R3HAB a reușit, încă o dată, să producă focuri de artificii prin Pues”, a spus Sean Paul.

Producătorul și DJ-ul de origine olandezo-marocană, Fadil El Ghoul, cunoscut ca R3HAB, și-a croit drum prin muzica dance pentru mai bine de 10 ani. De la lovitura pe care a dat-o cu remixul hitului produs cu Afrojack, Pitbull și Ne-Yo – “Give Me Everything”, până la imnurile dance ca “All Around The World (La La La) și “Lullaby”, care au strâns peste 600 de milioane de ascultări, până la colaborările cu ZAYN, Andy Grammer, Sofia Carson, Olivia Holt și alții, R3HAB s-a dovedit a fi unul dintre cei mai talentați vizionari din industrie.

Comment here