LIFE

R. Kelly pledează nevinovat în cazul de trafic de persoane. Judecătorul a refuzat eliberarea pe cauţiune

Cântăreţul R&B R. Kelly pledează nevinovat în cazul de trafic de persoane şi înşelăciune care va fi judecat la New York, iar la audierea preliminară de miercuri magistratul a refuzat eliberarea lui pe cauţiune, scrie Variety.

Avocatul lui a depus, luni, o cerere în care specifica faptul că artistul are probleme de sănătate în închisoare, însă, miercuri, magistratul Steven Tiscione a refuzat să stabilească o cauţiune, susţinând că Kelly reprezintă un pericol public.

Următoarea audiere a fost stabilită pentru 9 decembrie, la New York, iar procesul ar trebui să înceapă pe 18 mai 2020. Procesul este aşteptat să dureze trei săptămâni.

Kelly mai este acuzat şi în Chicago, unde se află închis. Între cele şapte capete de acuzare se numără pornografia infantilă, conspiraţie şi obstrucţionarea justiţiei. Dacă va fi găsit vinovat, R. Kelly riscă o pedeapsă de cel puţin 15 ani de închisoare şi de maxim 195 de ani, doar privind acuzaţiile aduse lui în Chicago.

În cererea depusă luni este susţinut că R. Kelly, în vârstă de 52 de ani, suferă de hernie şi că şi-a pierdut sensibilitatea la una dintre mâini, iar acestea nu sunt tratate adecvat. Era cerută eliberarea imediată, pentru că el nu a mai fost condamnat, nu există riscul de a părăsi ţara şi nu reprezintă pericol pentru comunitate. Cereri similare au fost respinse de judecătorul audierii lui Kelly de la New York, din luna august.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here