LIFE

R. Kelly, acuzat de abuz de minori şi trafic de persoane, atacat în închisoare

Avocatul cântăreţului american R. Kelly, acuzat de abuz de minori şi trafic de persoane, a cerut eliberarea lui imediată din închisoare pentru că a fost atacat de un alt deţinut, relatează BBC.

Steve Greenberg a spus despre clientul lui că a fost atacat în Metropolitan Correctional Centre din Chicago, unde se află închis în aşteptarea începerii procesului. Nu este cunoscut cât de grav a fost rănit, a scris Greenberg pe Twitter. Potrivit TMZ, el a fost lovit cu pumnii de un deţinut, care l-a atacat pentru că era nervos că directorul închisorii a decis să nu mai permită vizitele, din cauza numărului de fani ai lui Kelly, care protestau în faţa centrului.

„Înţeleg că, de fiecare dată când este o manifestaţie pro-R. Kelly în faţa închisorii, închid întreaga unitate”, a adăugat Greenberg.

R. Kelly, unul dintre starurile R&B în anii 1990, a fost închis în urmă cu un an şi aşteaptă să fie judecat. Plângeri pe numele lui au fost depuse în Illinois, Minnesota şi New York. El a pledat „nevinovat” faţă de multiplele acuzaţii care i-au fost aduse. De trei ori i-a fost refuzată eliberarea pe cauţiune. Procesul este programat să înceapă luna viitoare, iar avocatul lui a cerut eliberarea pentru a fi în siguranţă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here