LIFE

Putin, „executat” pe un stadion din Polonia

În weekend, în Polonia a avut loc partida dintre Lech Poznan și Legia Varșovia, încheiată la egalitate, scor 1-1. Înainte de startul meciului, fanii formației oaspete au afișat un banner uriaș cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, cu un ștreang în jurul gâtului, scrie sport.ua. Este cel mai dur mesaj apărut pe un stadion de fotbal de când armata rusă invadat Ucraina, pe 24 februarie.

Sursa citată scrie că unul dintre motivele pentru care fanii Legiei au afișat acest banner este acela de a protesta față de prietenia care îi leagă pe ultrașii lui Lech Poznan de cei ai formației Spartak Moscova.

După ce au distrus orașul Borodyanka, soldații ruși au vrut să-și lase amprenta și pe terenul de fotbal din localitate. Înainte de a se retrage, aceștia au luat un tractor și au vrut să are terenul în forma literei ”Z”, simbolul pe care și l-au însușit în războiul din Ucraina, însă au reușit să facă doar un ”V”, cel mai probabil de la ”victorie”, și alte ”desene”, fapt ce a stârnit pe de o parte indignare, pe de altă parte valuri de ironii.

Comment here