Sportive

Puternic turneu de baschet, la Târgu-Jiu. Vin Steaua București și SCM U Craiova

CSM Târgu-Jiu va organiza, în perioada 10-12 septembrie, un puternic turneu de baschet masculin cu participarea echipelor din Liga Națională, Steaua București și SCM U Craiova. Cu ocazia acestui turneu de meciuri amicale va avea loc și prezentarea lotului echipei de baschet seniori cu care clubul gorjean va aborda sezonul 2021-2022 din LNBM.

În acest week-end, Sala Sporturilor din Târgu-Jiu va fi gazda unui turneu amical de baschet. La eveniment vor participa Steaua București și SCM U Craiova, două echipe cu obiective importante la nivelul Ligii Naționale. La turneul organizat de clubul gorjean și-a anunțat participarea și gruparea bulgară Akademic Plovdiv. Din cauza numeroaselor probleme de lot pe care le întâmpină în această perioadă echipa din Bulgaria, oficialii clubului bulgar au decis să nu mai participe la turneul de la Târgu Jiu.

Turneul de la Târgu Jiu este un bun prilej pentru antrenorul Jordanco Davitkov de ai testa pe jucătorii veniți în această vară la Târgu Jiu, chiar înaintea debutului noului sezon din Liga Națională. Fanii echipei din Târgu Jiu pot vedea la lucru, pentru prima dată, noul lot al gorjenilor. Cu ocazia acestui turneu de meciuri amicale va avea loc și prezentarea lotului echipei de baschet seniori cu care clubul gorjean va aborda noua stagiune.

Comment here