SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Putea rămâne în America, a ales Târgu-Jiul! CEL MAI BUN preparator fizic al tenismenilor români face echipă cu Mergea și Pițian

Cel mai bun preparator fizic al tenismenilor români s-a stabilit la Târgu Jiu, deși avea posibilitatea să rămână în America.

Daniel Tudorache a refuzat o colaborare cu campioana Bianca Andreescu, pentru a veni la Târgu- Jiu și a pregăti juniori.

În ultimii 20 de ani, Tudorache s-a ocupat de Horia Tecău, Florin Mergea, Marius Copil și Sorana Cârstea. Motivul pentru care s-a stabilit la Târgu-Jiu este soția, care a născut cu circa o lună în urmă.

Daniel Tudorache se ocupă la Târgu-Jiu de antrenamentele juniorilor sub 14 ani. Are convingerea că aici va găsi viitorii campioni cu care România se va putea mândri, peste un deceniu.

Daniel Tudorache a fost convins să aleagă Târgu-Jiul și pentru că Florin Mergea s-a implicat în susținerea clubului de tenis patronat de Ștefan Pițian. Acesta organizează frecvent turnee pentru copii, inclusiv de nivel internațional, fiind un argument în plus pentru Tudorache să renunțe la America.

Ștefan Pițian

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here