Din JudetStirile Zilei

Pus mereu pe drumuri pentru fiica cu handicap! ”Se fac 7-8 referate, n-am de unde să dau banii!”

Revoltat că e pus mereu pe drumuri ca să ajungă la comisii, dar și de actele pe care trebuie să le facă pentru  a obține indemnizația de handicap pentru fiica sa, de 43 de ani, un pensionar din Peștișani a venit la Târgu-Jiu să se plângă la presă.

Omul este pur și simplu disperat de numărul mare de documente pe care trebuie să le obțină, din 6 în 6 luni, dar și pentru că plătește sume mari de bani, raportat la veniturile sale, pentru referate. Fiica are 43 de ani, dar primește indemnizație de handicap de 35 de ani, de la vârsta de 8 ani.

Gheorghe Roșca s-a plâns că, anul trecut, actele pentru dosarul fiicei bolnave l-au costat 700 de lei.  

Pensionarul din Peștișani s-a plâns și că angajații primăriei din localitatea sa au refuzat să-i facă ancheta socială obligatorie, tot din cauză că nu plătise niște taxe. Roșca a venit și la Consiliul Județean, unde secretara președintelui Cosmin Popescu a dorit să-i dea bani din propriu-i buzunar.

”Eu nu sunt cerșetor să iau bani de la nimeni! Să se facă dreptate!” spune bărbatul.

Primarul din Peștișani, Cosmin Pigui, cunoaște situația dar vede vina în dreptul lui Gheorghe Roșca și a soției acestuia, pentru că n-au făcut ceea ce cere legea pentru a asigura asistență socială fiicei cu handicap.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here