Minerit și EnergieStirile ZileiTârgu-Jiu

Pune tunurile pe ministrul Virgil Popescu! Dan Ilie Morega: Dezavuez componența CS-ului CE Oltenia! Este MIZERABIL!

”Dezavuez în totalitate componența Consiliului de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia! Este mizerabil, sub orice critică!”. Dan Ilie Morega pune tunurile pe ministrul Economiei, Virgil Popescu, după ce în presă au apărut numele viitorilor supraveghetori ai CEO. Aceștia urmează să fie numiți oficial, joi, 19 decembrie. Morega se teme că noul CS ”va grăbi ducerea pe apa sâmbetei” a companiei de la Târgu-Jiu care, în opinia sa, va intra în reorganizare.

Deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, a vorbit, vineri, laudativ  despre cei doi oameni de afaceri pe care organizația i-a propus pentru a face parte din Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia: Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu, unul cu agenție de turism, celălalt cu firmă de soft-uri.

Dan Ilie Morega critică noua componență a Consiliului de Supraveghere, inclusiv propunerile făcute de PNL Mehedinți: Dumitru Mărculescu, secretar general al PNL Mehedinți, consilier județean și director comercial al Secom SA, operatorul regional de apă și canal din județ și Constantin Săceanu, vicepreședinte PNL Mehedinți, fost director general al RAAN Turnu Severin.

Morega anunță că dezavuează în totalitate componența organismului de conducere de la Complexul Energetic Oltenia. Președintele Institutului de Politici și Investigații Publice crede că CEO va intra în reorganizare.   

Dan Ilie Morega pune tunurile și pe managerul CE Oltenia, Sorinel Boza, pe care-l acuză că ”a adus  80 de pesediști de la Dolj”  în cadrul companiei de la Târgu-Jiu.

Liderul sindical Constantin Crețan se așteaptă la o puternică influență a politicului, sub guvernarea PNL.  

Viorel Caragea nu vede un lucru rău în faptul că PNL Gorj a propus doi oameni de afaceri, pentru Consiliul de Supraveghere al companiei miniere. Conform informațiilor sale unul dintre ei ar fi propunerea PNL Târgu-Jiu.

Marcel Romanescu susține, însă, că nu a fost consultat în privința lui Răzvan Ionescu și Iulian Popescu, cei doi afaceriști propuși pentru CS-ul CE Oltenia. Primarul Târgu-Jiului, lider al organizației municipale a PNL, încă speră ca Gorjul să dea un secretar de stat în Ministerul Economiei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here