Stirile ZileiTârgu-Jiu

PUCI anti-Weber, pus la cale de Stângă? Ce spun Caragea și Bucurescu

Viorel Caragea susține că s-ar pune la cale un PUCI anti-Mihai Weber în cadrul PSD Gorj. Grupul de nemulțumiți ar fi constituit în jurul lui Constantin Stângă, vicepreședinte al partidului, prosper om de afaceri. La el ar fi cuplat și câțiva dintre primari. Sorin Bucurescu, edilul de la Slivilești, confirmă c-ar fi ceva mișcări de acest gen în organizația de partid, dar dă asigurări că nu este unul dintre puciști.

Viorel Caragea susține că s-ar pune la cale un puci împotriva liderului Mihai Weber, în cadrul PSD Gorj, urmărindu-se debarcarea deputatului. Nemulțumiții s-ar fi grupat în jurul vicepreședintelui Constantin Stângă.  

”Nu este treaba mea, nu intru în jocul respectiv” a răspuns Sorin Bucurescu la întrebarea referitoare la posibilul puci din PSD Gorj. Primarul din Slivilești crede că Mihai Weber cunoaște situația și va știi cum s-o gestioneze.

Bucurescu afirmă că nemulțumirile din cadrul PSD Gorj au legătură cu faptul că ”ar fi trebuit luate decizii mai ferme privind investițiile și tot ce mișcă prin județ”.

Primarul din Slivilești a început campania electorală pentru Viorica Dăncilă. Bucurescu este convins că va câștiga alegerile în comună, mai ales că, de data asta, nu mai este implicat Ion Iordache.  

Ilie Petroi , primarul din Aninoasa,  confirmă că există nemulțumiri în PSD Gorj, dar nu știe să fie atât de grave încât să se dorească debarcarea lui Mihai Weber.

Ion Stamatoiu, edilul din Scoarța, crede că primarii PSD sunt de partea lui Mihai Weber. În opinia sa, deputatul nu va avea probleme în partid în privința susținerii.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here