Stirile ZileiTârgu-Jiu

PSD Gorj face un NOU sondaj. Cârciumaru: Romanescu să nu se împăuneze cu scorul de la prezidențiale!

”Romanescu să NU se împăuneze cu scorul de la prezidențiale” i-a recomandat Florin Cârciumaru actualului primar al Târgu-Jiului.

Fostul edil și lider PSD consideră că partidul său a pierdut în municipiu, la alegerile pentru Cotroceni, din cauza candidatului.   

”Recunoaștem sau nu, am greșit când am desemnat-o pe Viorica Dăncilă candidat!” a comentat senatorul, în emisiunea Interviurile Infinit FM.

Liberalii au câștigat alegerile prezidențiale la Târgu-Jiu, în ambele tururi de scrutin. Florin Cârciumaru îi recomandă, însă, primarului PNL Marcel Romanescu ”să nu se împăuneze cu acest rezultat” pentru că la alegerile locale, situația va fi alta.   

PSD Gorj va face un nou sondaj de opinie pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu, a mai anunțat Florin Cârciumaru.  Acesta ar trebui stabilit până la jumătatea lunii ianuarie.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (2)

  1. Nu, greșeala a fost alta! Putea PSD să propună și un sac de cartofi, trebuia să câștige în fața nazistului! NU L-A COMBĂTUT MAI DELOC PE IOHANNIS! În loc să-i scoată în evidență TOATE VICIILE ȘI NEREALIZĂRILE, s-a apucat să-i dea-nainte cu fluieraș de fag, fluieraș de soc… PARTIDUL a greșit aici, nu Dăncilă! Repet: și dacă ar fi propus un sac de cartofi, într-o campanie onorabilă ar fi câștigat fluierând în fața rușinii săsimii!

Comment here