MotruStirile ZileiTârgu-Jiu

PSD a câștigat municipiile. Romanescu și Jianu: S-a votat pe liste suplimentare. Și-au cărat oamenii la vot

Partidul Social-Democrat a câștigat alegerile europarlamentare în Gorj chiar dacă nu și-a atins obiectivul fixat, acela de a depăși 40%. Conform numărătorii paralele, PSD ar fi obținut puțin peste 30%. Pe locul 2 în județ s-a clasat PNL, USR, ALDE și Pro România având scoruri apropiate. La alegerile europarlamentare au votat în Gorj peste 145 de mii de persoane, ceea ce înseamnă 48,70% din numărul celor înscriși pe liste. La referendumul pe justiție au votat 36,84% dintre gorjenii prezenții la secții.

PNL este cu câteva procente în spatele PSD în cele două municipii ale Gorjului,  Târgu-Jiu și Motru, dar primarii spun că s-a votat mult pe liste suplimentare, ceea ce înseamnă, în opinia lor, că au fost cărați oameni la vot.

Marcel Romanescu este mulțumit de prezența mare, duminică, la vot. Pentru edilul liberal al Târgu-Jiului, surpriza alegerilor europarlamentare este scorul obținut de Alianța 2020 USR-PLUS.

Romanescu este sigur că dacă PNL Gorj ar fi avut un candidat pe lista pentru alegerile europarlamentare, ar fi câștigat fără probleme în fața social- democraților, în județ . Edilul susține că, la Târgu-Jiu, 3500 de persoane au votat pe liste suplimentare.

”PNL a învins neoficial PSD la Motru” spune primarul liberal Gigel Jianu, după ce a aflat că peste 1100 de persoane au votat, aici, pe liste suplimentare, în procente asta însemnând 14%.

La Motru, PSD a obținut 33,54%, PNL 25,21% iar USR 14,3%.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here