Stirile ZileiTârgu-Jiu

Prunariu: Nu facem alianță cu nimeni

Schimbare de șef la Pro România Gorj. Consilierul județean Mihai Prunariu a preluat conducerea organizației, în locul fostului deputat Alin Văcaru.

Prunariu spune că Văcaru va fi mult mai ocupat cu organizarea partidului de la București, după ce a fost promovat pe postul de secretar general.

“Alin Văcaru este al doilea om după Victor Ponta, va lucra, de luni până vineri, la sediul central de la București. Coordonează toate organizațiile din țară” declară Prunariu.

În presa locală au apărut informații că vor apărea și alte schimbări în Pro România Gorj. Consilierul județean Ion Ișfan ar urma să preia șefia organizației municipale, iar fostul senator Florin Cârciumaru să ocupe postul de secretar general al organizației județene. Mihai Prunariu spune că, în perioada următoare, vor fi purtate discuții privind organizarea Pro România Gorj.

Mihai Prunariu mai spune că Pro România nu va face alianțe locale cu vreun alt partid, ci va susține proiectele bune pentru comunități, indiferent că sunt inițiate de PSD sau PNL. La Târgu-Jiu rămâne valabilă alianța cu liberalii, din consiliul local.

Comment here