SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

Prunariu: Au reînființat PDL-ul! Vrei să dărâmi un club pentru că nu mai e Condescu puternic

Consiliul Județean Gorj s-a retras, vinerea trecută, din acționariatul Pandurii Lignitul Târgu-Jiu.

Pe Facebook, fostul președinte al grupării gorjene, în prezent consilier județean Pro România, Mihai Prunariu, a acuzat că ”sportul a ajuns la cheremul unor președinți de consilii județene”.

“M-am opus deciziei de retragere a Consiliului Județean din rândul membrilor asociați. Nu mi se pare corect să se ia decizii în funcție de interesele personale, animozitățile  sau simpatiile momentului” declară Prunariu.

Mihai Prunariu i-a criticat și pe consilierii județeni PMP care au votat în favoarea retragerii din conducerea clubului de fotbal.

“În comisiile de specialitate s-au abținut la vot, iar în plenul ședinței au votat precum Cosmin Popescu, adică au reînființat Partidul Democrat- Liberal de pe vremuri. Dacă ar mai fi condus județul Condescu, ca prin 2009, niciunul dintre ei nu și-ar fi permis să voteze împotrivă” spune Prunariu.

În replică, Nicolae Davițoiu, președintele PMP Gorj, spune că Mihai Prunariu are „frustrări” și este un fel de „Gică Contra” în consiliul județean. În plus, acuză Pro România de ipocrizie, din moment ce în Consiliul Local Târgu-Jiu a fost pentru retragerea de la clubul de fotbal.

Nicolae Davițoiu susține că sportul din județ va fi susținut de Consiliul Județean, urmând să fie alocate fonduri pentru grupele de copii și juniori după ce vor fi preluate de Clubul Sportiv Municipal Târgu-Jiu.

Comment here