MotruStirile Zilei

PROTEST la UATAA Motru! Au rămas fără bani! Ce ACUZAȚII i se aduc lui Corcoață

UATAA Motru a devenit focar de luptă politică și nemulțumiri. Neînțelegerile dintre factorii responsabili au adus această unitate în pragul falimentului și scot angajații în stradă.

Vineri dimineață, a izbucnit un protest spontan, după ce s-a aflat că administratorul special Eugen Corcoață a decis să scurteze programul de lucru pentru 46 din cei 160 de angajați. În sensul ca, oamenii să lucreze doar 4 zile pe săptămână. Și asta din lipsa banilor.

Ileana Pârvulescu, inginer în cadrul Uzinei de Alimentare cu Agent Termic.

Ileana Pârvulescu vorbește despre lucruri grave care s-ar petrece la UATAA Motru: promovări pe criterii politice, angajări netransparente, maiștrii mai bine plătiți ca inginerii.

Primarul Gigel Jianu a făcut ședință cu factorii implicați de la UATAA și a cerut un plan de măsuri economice, până vinerea viitoare. Edilul spune că Eugen Corcoață a decis scurtarea programului de lucru pentru o parte din angajați, pentru că nu se mai încadrează în fondul de salarii. Și asta pentru că ar fi făcut angajări și majorări salariale nejustificate.

Administratorul special, Eugen Corcoață, declară că situația financiară a  UATAA Motru este critică. Veniturile au scăzut din cauza debranșărilor. Reducerea programului de lucru, pentru o parte dintre salariați, a fost convenită cu sindicatul.

Corcoață răspunde și la acuzațiile ce i-au fost aduse, privind angajările și creșterile salariale nejustificate.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here