Stirile ZileiTârgu-Jiu

Promit că se vor bate pentru PUG-ul Târgu-Jiului. Goanță(USR-PLUS): Fie este într-un sertar, fie s-a blocat

Marius Hoară vrea Parc Industrial în Nordul Târgu-Jiului, în apropierea gazoductului BRUA.

”Vrem să facem un proiect pilot de parc industrial, cu 4 hale complet utilate” a declarat, luni, într-o conferință de presă, candidatul USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Gorj.

Hoară propune ca-n Consiliul Județean Gorj să fie creată o echipă de 5 persoane, care să se ocupe ”agresiv” de atragerea investitorilor.   

Hoară a adus în discuție și mina de grafit de la Baia de Fier- de altfel singurul zăcământ de grafit din țară- care a fost închisă în 1994 iar cei aproape 800 de angajați, care lucrau la vremea respectivă, au fost trimiși acasă.

Florin Șarapatin, candidatul USR-PLUS la Primăria Târgu-Jiu, a afirmat, din nou, că investitorii pot fi atrași în municipiu prin acordarea de stimulente financiare din banii europeni puși la dispoziție pentru regiunile afectate de tranziția energetică.

Cristina Goanță, candidat pentru un post de consilier local la Târgu-Jiu pe lista USR-PLUS, a anunțat că se va bate pentru finalizarea Planului Urbanistic General, imediat ce va obține mandatul.

Radu Miruță, președintele USR Gorj, a anunțat că, după alegerile locale, va veni cu un proiect în cadrul Consiliului Județean, pentru digitalizarea instituției. 

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here