Stirile ZileiTârgu-Jiu

Promisiunile lui Orban: În 10 zile centura Târgu-Jiului; 8 septembrie- podul de la Lainici; 15 septembrie- drumul expres

În maximum 10 zile va fi semnat contractul cu constructorul pentru finalizarea lucrărilor la centura Târgu-Jiului, a anunțat, duminică,  premierul Ludovic Orban.

Într-o conferință de presă susținută la Prefectura Gorj, șefului Executivului a venit cu termene concrete privind investițiile așteptate de toată lumea în județ: șoseaua de centură, podul de la Lainici, Casa de Cultură a Sindicatelor.

În privința drumului expres Târgu-Jiu-Craiova, Orban a anunțat că, până pe 15 septembrie, va fi semnat contractul pentru studiul de fezabilitate și proiectul tehnic. Pentru podul de la Lainici, pe 8 septembrie va fi semnat contractul cu constructorul, a dat asigurări premierul.

Ludovic Orban a venit și cu vestea așteptată de primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu: ministrul Dezvoltării a semnat contractul de 4,5 milioane de euro, pentru reabilitarea Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu, aflată în paragină.   

Orban a mai spus că a fost găsită finanțare și pentru realizarea unui laborator pentru COVID-19 la spitalul suport din Târgu-Cărbunești.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here