Stirile ZileiTârgu-Jiu

PROMISIUNEA lui Manda: Voi susține problemele Gorjului, ale energiei pe bază de cărbune

Premierul Viorica Dăncilă a făcut apel la UNITATE la întâlnirea cu colegii de partid, de sâmbătă, de la Casa Danielescu din Târgu-Jiu.

Alături de șefa guvernului, la prezidiu au stat și miniștrii Economiei, Niculae Bădălău și Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, candidatul la europarlamentare Claudiu Manda, secretarul general al guvernului Toni Greblă, secretarii de stat Andrei Maioreanu, Doru Visan și Mihai Gherghe.

În deschidere, deputatul Mihai Weber , președinte PSD Gorj, a pus tunurile pe opoziție, acuzând-o că ”presară minciuni, ură și răutate” dezbinând societatea.

Claudiu Manda le-a mulțumit social-democraților gorjeni pentru că i-au sprijinit candidatura la europarlamentare dar și autorităților gorjene pentru conducta de la Izvarna, care alimentează cu apă municipiul Craiova. Senatorul PSD de la Dolj, a promis că se va bate la Bruxelles pentru energia pe cărbune.

Manda le-a cerut social -democraților gorjeni să meargă cu capul sus în campania electorală, mândri de realizările din cei doi ani și jumătate de guvernare.

Viorica Dăncilă a amintit, în discursul de la Casa Danielescu, faptul că soțul său, în prezent director în cadrul unei companii, și-a făcut stagiatura la Gorj.

Cuvântul cel mai des folosit de șefa guvernului a fost UNITATE. Viorica Dăncilă le-a transmis opozanților politici că PSD își dorește o bătălie politică bazată pe proiecte pentru viitorul țării, nu pe ură.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here