LIFE

Promisiunea familiei Iorgulescu pentru copiii tânărului mort în accidentul provocat de fiul preşedintelui LPF

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a provocat, sâmbătă spre duminică, un grav accident rutier, în urma căruia a decedat un tânăr de 24 de ani. Luni, familia Iorgulescu a remis presei un nou comunicat, în care anunţă că va face tot posibilul pentru a-i ajuta pe cei doi copii rămaşi fără tată.

“În aceste ore grele pentru noi toți cei atât de afectați de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă. Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată. Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun. Cu sufletul sfâșiat și credință în Dumnezeu, Gabriela și Gino Iorgulescu”, se arată în comunicat.

Mario Iorgulescu se află în spital, la terapie intensivă. Medicii de la spitalul Elias au dat ultimele detalii despre starea acestuia. În acest moment, fiul sefului de la LPF este conștient, dar nu a depășit încă riscul vital. Este conectat la aparate.

”Evoluția pacientului , internat în spitalul Elias cu diagnosticul de Politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conștient, rămânând conectat la aparatele de ventilație mecanică. Se apreciază că deocamdată nu a depășit zona riscului vital și continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă”, potrivit unui comunicat de presă al managerului Spitalului Elias, Mugur Ardelean.

Accidentul s-a produs sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03:00, pe Șoseaua Chitilei, în sensul dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța. Conform anunțului făcut de Brigada Rutieră, șoferul care circula în acest sens a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un alt bărbat.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here