Stirile ZileiTârgu-Jiu

Proiectul cu cele 15 troleibuze ecologice, implementat în 40 de luni

Proiectul de 24 de milioane de euro, fonduri europene, de modernizare a transportului public din Târgu-Jiu a fost prezentat, luni, într-o conferință de presă, de primarul Marcel Romanescu și directorul tehnic Marius Ionescu.  

Valoarea proiectului este de 109 milioane de lei și ar urma să fie implementat în 40 de luni. Romanescu a semnat contractul de finanțare în luna decembrie, proiectarea trebuie făcută în 3 luni, până în toamnă urmând să fie organizată licitația.  

În baza proiectului cu finanțare europeană, vor fi achiziționate 15 noi troleibuze în Târgu-Jiu, va fi modernizată întreaga rețea de cabluri, dar și stațiile de așteptare și va fi reabilitată baza Transloc. Marcel Romanescu speră ca implementarea transportului în comun ecologic să ducă la o creștere a numărului de târgujieni care renunță la mașinile personale în favoarea noilor troleibuze.

Directorul tehnic Marius Ionescu a vorbit, din nou, despre lucrările care se vor face în Târgu-Jiu, în cadrul proiectului de modernizare a transportului în comun. Inclusiv stâlpii vor fi înlocuiți.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here