Stirile ZileiTârgu-Jiu

Proiect RESPINS din nou. Tudor(PSD): Târgu-Jiul are probleme cu APA. Nu vă las să cheltuiți 1 milion de euro pe fântânile arteziene!

Proiectul primarului Marcel Romanescu de modernizare, cu 1 milion de euro, a fântânilor arteziene din Târgu-Jiu, a fost respins din nou, în ședința Consiliului Local de luni după-amiază.

Viceprimarul PSD Adrian Tudor i-a reproșat edilului liberal că vrea să dea banii pe ”luminițe la fântâni”, în condițiile în care municipiul se confruntă, de câteva luni, cu probleme cu apa, din cauza secetei prelungite.  

Tudor i-a cerut lui Romanescu să organizeze o ședință pe situații de urgență pentru identificare de soluții în chestiunea apei. În replică, edilul liberal i-a transmis viceprimarului că abia peste 6 luni începe campania electorală pentru primărie.

Marcel Romanescu, aflat în război cu conducerea operatorului de apă și canal Aparegio, le-a reproșat social-democraților că au alocat, în mandatul lui Florin Cârciumaru, 3 milioane de euro pentru betonul amprentat din centrul Târgu-Jiului. Edilul este nemulțumit că Aparegio nu face investiții din banii încasați pe facturile plătite de târgujieni.

Romanescu i-a cerut lui Tudor să nu-l mai apere pe directorul Aparegio, Traian Pătrășcoiu, care este membru PSD.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here