Stirile ZileiTârgu-Jiu

Programul de guvernare PNL. Salariu mediu net de 1000 de euro în 2024

Creșterea salariului mediu net la 1000 de euro până în 2024, 970 de noi kilometri de autostradă și reabilitarea ori construirea de corpuri noi pentru 20 de spitale din țară – sunt câteva dintre obiectivele unei eventuale noi guvernări PNL, prezentate, duminică, de deputatul Dan Vîlceanu, într-o conferință de presă.

Președintele liberalilor gorjeni a prezentat principalele obiective ale programului de guvernare, axat pe investiții și crearea de sute de mii de noi locuri de muncă, în următorii 4 ani, dar și pe creșterea pensiilor și salariilor.  

Pe parte de sănătate, liberalii promit că vor începe, în sfârșit, lucrările la cele trei spitale regionale, dar și construirea de clădiri noi pentru cele județene. În plus, programul PNL de guvernare prevede investiții în sistemul de irigații și 10 miliarde de euro pentru mediul de afaceri.

O altă promisiune pe care liberalii o fac se referă alocarea de fonduri pentru introducerea de rețele de gaze în satul românesc, în condițiile în care lemnul s-a scumpit tot mai mult.

Comment here