LIFE

Producţia sezonului 2 „Bridgerton”, reluată după depistarea unor cazuri de Covid-19

Poducţia Netflix a sezonului doi din serialul „Bridgerton” a fost reluată, a confirmat creatorul Chris Van Dusen pentru Variety.

„Ne-am întors. A trebuit să întârziem din cauza Covid, dar am revenit. Chiar acum sunt la post, editez primele episoade care arată grozav”, a declarat Dusen, care face naveta între Los Angeles şi platoul din Londra.

Filmările au fost întrerupte pe perioadă nedeterminată la mijlocul lui iulie, ca urmare a apariţiei unui al doilea caz de Covid-19.

„Bridgerton” a primit 12 nominalizări la premiile Primetime Emmy, care vor fi acordate în toamnă, inclusiv la categoriile „serial-dramă” şi „actor în rol principal” (Regé-Jean Page). Producţia Shondaland este cel mai popular show al Netflix, fiind vizionată de pe 82 de milioane de conturi.

Sezonul al doilea al serialului va avea la bază a doua carte din seria semnată de Julia Quinn, „The Viscount Who Loved Me”. Fiecare dintre romanele seriei se concentrează pe câte un cuplu. De această dată, în prim plan se vor afla Anthony Bridgerton, fratele protagonistei primului sezon, şi Kate Sharma.

Comment here