Din JudetStirile Zilei

Procurorii lovesc în plin! Șeful Ocolului Silvic Tismana, ”Pașa” și încă 5 persoane, după gratii!

Șapte angajați, inclusiv șefi ai ocoalelor silvice din Tismana și Peștișani, au fost reținuți 24 de ore, unii dintre ei fiind acuzați inclusiv de luare de mită.

Aduși, marți, la audieri la Parchet, la întrebările jurnaliștilor, unii dintre cei vizați de anchetă au păstrat tăcerea, dar cei mai mulți s-au declarat nevinovați. Aceștia au menționat că faptele de care îi acuză procurorii nu există și că ei nu au vreo implicare în comiterea vreunei ilegalități.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Cristina Ciobanu, a menționat că inclusiv un administrator al unei firme care exploata lemne la Tismana și Peștișani, se află pe lista celor reținuți pentru 24 de ore, pentru tăiere ilegală și sustragere de material lemnos.

Petre Tănase, zis „Paşa“, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la tăiere nelegală de arbori şi instigare la furt de arbori, instigare la folosirea fără drept a instrumentelor speciale de marcat în formă continuată şi instigare la fals intelectual.

Ancheta efectuată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj i-a dus în spatele gratiilor pe cei 7 suspecți, printre aceștia aflându-se și Ion Tăerel, șeful Ocolului Silvic de la Tismana. Prim-procurorul Cristina Ciobanu a menționat că Tăerel este unul dintre inculpații acuzați inclusiv de luare de mită, dar și de faptul că i-ar fi instigat pe subordonați să treacă cu vederea anumite nereguli în exploatarea ilegală a pădurilor.

Unul dintre subordonații acestuia este acuzat că, timp de 2 ani, s-a folosit de BMW-ul oferit de firma care exploata lemne, fără să fie interesat de legalitatea activităților din pădure.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here