Muzicale

Proconsul x LORA – Prea târziu

Proconsul lansează în colaborare cu Lora videoclipul noului single ”Prea târziu”. Piesa este compusă de Alama, Șerban Cazan, Elena Moroșanu și Vlad Munteanu.

Noul single „Prea târziu” s-a conturat în momentul în care membrii trupei Proconsul au hotărât că își doresc să lanseze o piesă împreună cu o voce feminină. S-au gândit imediat la Lora și într-un final au contactat-o. Răspunsul nu a întârziat să apară, aceasta acceptând să înregistreze melodia cu ochii în lacrimi. Mesajul piesei a emoționat-o atât de mult pe Lora, încât i-a transmis imediat lui Bodo un mesaj vocal. „Este absolut superbă piesa și de abia aștept s-o fac cu voi”, a transmis Lora în mesajul telefonic.

Pentru promovarea piesei, Proconsul și Lora au filmat un videoclip la studioul de înregistrări. Acesta a fost regizat de Raseth Wise.

Cu 10 albume, zeci de single-uri lansate de-a lungul timpului, colaborări de succes și concerte memorabile, trupa Proconsul este una dintre cele mai iubite proiecte de pop-rock din România. Piese ca „Cerul” și „Mi-ai luat inima” s-au aflat mult timp pe buzele tuturor românilor și în sufletul fanilor. „Cerul” este considerată una dintre cele mai frumoase și mai emoționante melodii din muzica românească. În 2017, Proconsul a revenit cu single-ul „Ce dacă mă doare”, o colaborare inedită cu Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie. Anul 2018 vine cu noi proiecte, colaborări și multe surprize pentru fani. Trupa va cânta piese cunoscute precum „De la ruși”, „Pentru tine”, „Lângă mine”, „Altceva”, „Nu mi-e bine fără tine”, „Mi-au luat inima”, „Un om mai bun” și multe altele într-un concert special.

Lora este una dintre cele mai bune voci feminine din România, cu milioane de vizualizări pe YouTube şi piese ca „Rămas bun”, „Ne împotrivim”, „Singuri in doi”, „Cinci”, „Până în rai” sau „Soare negru”. Lora a lansat în 2018 hit-ul „Dor să te ador”, alături de Doddy, piesa ce a adunat până în prezent peste 72 de milioane de vizionări pe YouTube. La începutul anului, Lora a lansat single-ul „Tu şi ea”, iar în luna aprilie a acestui an, artista ne-a prezentat noul său album – „Despre demoni şi iertare”, al doilea material discografic din cariera solo.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here