Din JudetStirile Zilei

PROCESUL UM Sadu- Primăria Bumbești-Jiu. Termen pe 2 octombrie

Termen pe 2 octombrie, la Curtea de Apel Craiova, în procesul dintre Primăria Bumbești-Jiu și Uzina Mecanică Sadu, privind plata taxelor și impozitelor locale.

Primăria a înștiințat, anul trecut, fabrica de armament că are de plată  zeci de miliarde de lei vechi, din 2007 încoace. În urmă cu câteva zile, Curtea de Apel a admis cererea de intervenție a Sindicatului Liber din cadrul UM Sadu.

Liderul sindical Marius Borcan reafirmă că, în conformitate cu Codul Fiscal, sistemul național de apărare este scutit de la plata taxelor locale.    

Salariați din Industria de Apărare au protestat, miercuri, în fața Guvernului, acuzând Cabinetul Dăncilă că, în ciuda promisiunilor repetate, nu face nimic pentru a salva fabricile românești de armament. La protest au participat și angajați ai Uzinei Mecanice Sadu.

Marius Borcan spune că s-a cerut printre altele, ca industria de apărare să fie declarată ”strategică de interes național”, să fie stinse obligațiile fiscale ale unităților economice din sistem și să fie acordată salarizare la fel ca la constructori și IT-iști.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here