Sportive

PROCESUL Pandurii vs. acționari. Decizia, pe 18 septembrie

Sentința, în dosarul datoriilor neplătite de acționari către Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, va fi pronunțată săptămâna viitoare. Curtea de Apel Craiova a amânat, miercuri, pronunțarea unui verdict definitiv. Pronunțarea fusese anunțată pentru 11 septembrie, dar a fost amânată pentru 18 septembrie.

Magistrații au decis că mai au nevoie de o săptămână pentru a lua o decizie finală. În urmă cu un an, Clubul Pandurii câștiga, la Tribunalul Gorj, dreptul de a primi de la acționarii săi circa 2 milioane de euro. Sumele reprezintă cotizații neachitate, în ultimii ani, de către Complexul Energetic Oltenia, Consiliul Județean Gorj, Consiliul Local Târgu Jiu, Artego și Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia.

Acționarii au contestat decizia pe considerentul că nu au de plătit vreun leu către club, deși este evident că de ani de zile niciunul dintre ei nu a mai contribuit cu niciun ban către echipa fanion a orașului. Clubul speră și el, la rândul său, ca magistrații de la Craiova să decidă o sumă mai mare la care să fie obligați acționarii să o achite, Pandurii susținând cu acte că are de recuperat de la acționari cel puțin 5 milioane de euro.

Pe rolul instanțelor există și procesul falimentului Clubului Pandurii, care însă a tot fost amânat, judecătorii așteptând soluționarea celui cu datoriile neachitate de către acționari.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here