Târgu-Jiu

Procesul lui Darius Vâlcov și-n iunie la Tribunalul Gorj

Procesul lui Darius Vâlcov continuă și luna viitoare la Tribunalul Gorj.

Ultimii trei martori, care au dat declarații în fața anchetatorilor, au fost audiați, marți, de instanța de la Târgu-Jiu, iar procesul ar fi trebuit să se apropie de final. Avocații celor patru inculpați din dosar au solicitat, însă, un nou termen pentru a fi audiați alți opt martori pe care ei îi consideră vitali în aflarea adevărului. Cererea a fost acceptată și următorul termen a fost stabilit pentru începutul lunii iunie.

Inițial, judecătorul de caz stabilise ca patru dintre noii martori să fie audiați pe 21 mai. Avocații inculpaților, printre care și Mihaela Greblă, care îl apără pe Dariu Vâlcov, au cerut un alt termen pe motiv că nu se pot prezenta la instanță. Și această solicitare le-a fost admisă, iar audierea martorilor va continua luna viitoare și, cel mai probabil, și ulterior, chiar până la intrarea magistraților în vacanța de vară.

Abia după audierea martorilor, judecătorul de caz urmează să îi audieze și pe inculpați, după care va putea fi pronunțată o sentință. Până acum, consilierul premierului Viorica Dăncilă nu s-a prezentat la judecarea pe fond a procesului în care este inculpat.

Darius Vâlcov este acuzat că ar fi mituit cu câte 1000 de lei lunar un funcționar al OCPI Olt. Bărbatul venea zilnic la sediul unei firme de topografie despre care anchetatorii spun că îi aparținea lui Vâlcov, iar aici se asigura că dosarele ce urmau să fie depuse la OCPI sunt în regulă și nu vor fi respinse. Martorii audiați la proces au susținut însă altceva. Ei au afirmat că angajatul OCPI Olt îi învăța, de fapt, meserie, iar unele dosare erau respinse de la aprobare pentru că nu erau bine întocmite chiar și așa. Martorii au mai precizat că nu l-au văzut vreodată pe Vâlcov pe la firma din Slatina, ci doar știau că el ar fi „șeful din umbră”, al respectivei firme.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here