Stiri

Procesiune IMPRESIONANTĂ la Târgu-Jiu. 192 de preoți și peste 1000 de persoane

Procesiune cu 192 de preoți și peste 1000 de persoane la Târgu-Jiu, luni seară, cu ocazia sărbătorii Sfinților Împărați Constantin și Elena, patronii spirituali ai orașului.

Și vremea a ținut cu autoritățile care au sperat să nu se confirme codul galben de furtună emis de meteorologi pentru aproape întreaga țară.

După slujba religioasă de la Biserica Sfinții Împărați, alaiul a plecat spre centrul Târgu-Jiului, pe muzică de fanfară și bisericească. Procesiunea a devenit o tradiție care deschide, an de an, Zilele Municipiului.

Mulțimea de credincioși, care a participat la procesiune, l-a entuziasmat pe preotul Vasile Vlădoiu, care slujește la Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena. Astăzi, este așteptat aici mitropolitul Olteniei, Înalt Prea Sfinția Sa Irineu.

Primarul Marcel Romanescu s-a aflat în fruntea alaiului, alături de viceprimarii Aurel Popescu și Adrian Tudor. La procesiune au participat și președintele Consiliului Județean, Cosmin Popescu, senatorul PSD Florin Cârciumaru, deputatul PNL, Dan Vâlceanu și europarlamentarul Marian Jean Marinescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here