Din JudetStirile Zilei

Probleme după ploi la Bumbești-Jiu și Urdari. Parcul Industrial, fără energie electrică de zile întregi!

Parcul Industrial Bumbești-Jiu stă, de săptămâna trecută, fără energie electrică, în urma unei avarii produse din cauza precipitațiilor, la stația de curent de la Uzina Mecanică Sadu.

Aproximativ 100 de salariați, care lucrează la cele 5 firme din parc, sunt afectați. Este a treia oară în acest an când se produce o avarie. În presa locală a apărut informația că, de supărare, patronii au vrut să meargă cu angajații să protesteze în fața Uzinei Mecanice Sadu sau în fața Consiliului Județean Gorj.

Primarul din Bumbești-Jiu,  Constantin Bobaru, spune că stația de curent din care este alimentat parcul este “într-o stare jalnică” și se inundă aproape la fiecare ploaie mai puternică.

La Bumbești-Jiu, ploile din ultima perioadă au produs probleme, mai multe gospodării fiind inundate. Primarul Bobaru zice că oamenii afectați ar avea de gând să dea în judecată primăria, dar și pe operatorul de apă și canal Aparegio, care a obturat o scurgere în timpul unor lucrări.

Și în comuna Urdari sunt probleme din cauza cantităților mari de precipitații căzute. Gospodăriile mai multor localnici au fost inundate, rigolele și șanțurile nu au putut face față. Primarul Mihai Calotă spune că legătura dintre Urdari și Cocoreni, pe un drum industrial, a fost afectată.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here