LIFE

Pro TV renunță la Vocea României din cauza coronavirusului

Show-ul de talente „Vocea României” va lipsi de la Pro TV, în toamna aceasta, pentru prima oară în zece ani. Oficialii postului de televiziune au confirmat, pentru Pagina de Media, că au anulat castingul și filmările din cauza pandemiei de coronavirus.

Pentru prima dată, în zece ani, nu vom avea „Vocea României” în grila de toamnă. Pro TV a decis să amâne talent show-ul pentru acest an, din cauza pandemiei de Covid-19.

„Confirmăm faptul că „Vocea României” nu va face parte din grila de toamnă. Ținând cont de contextul actual am decis să anulăm castingul și filmările pentru cel de-al zecelea sezon Vocea României. Siguranța angajaților nostri și a concurenților care participă la talent show-uri este prioritară”, au declarat oficialii Pro TV.

Așadar, show-ul cu Chirilă, Brenciu, Smiley și Irina Rimes în juriu va lua o pauză.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, câțiva dintre oamenii care lucrau la „Vocea României” au trecut la Antena 1, care va face în această toamnă „X-Factor”. Antena 1 a anunțat mutarea surpriză la începutul lunii iunie, după ce „X-Factor” nu-și mai găsise loc în grila postului în 2019. Așa cum au anunțat reprezentanții Intact, audițiile vor fi „doar în București, nu și în alte orașe”, în contextul pandemiei de Covid-19.

De multe ori, „X-Factor” și „Vocea României” erau pe același interval orar, iar audiențele Pro TV lăsau mult în urmă show-ul de pe Antena 1.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here