LIFE

Pro TV a cumpărat drepturile de difuzare pentru Naţionalele de Handbal şi campionat

Meciurile naţionalelor de handbal ale României, dar şi Campionatele, Cupa României şi Supercupa se vor vedea pe canalele deţinute de Pro TV.

Compania a achiziţionat drepturile de difuzare, iar competiţiile de handbal vor fi live pe canalul TV Pro Arena şi online, pe platforma Voyo. Până acum, drepturile de difuzare pentru handbal erau deţinute de TVR.

Portofoliul include 150 de meciuri de-a lungul unui an: şase meciuri din campionatul intern de handbal (trei din cel feminin şi trei din cel masculin), meciurile echipei naţionale de seniori feminin şi masculin, patru din meciurile din Cupa României şi cele din Super Cupa României. Practic, Pro TV a luat drepturile de difuzare atât pentru canalele TV, cât şi pentru platformele VOD şi social media pentru următoarele patru sezoane:

2022-2023
2023-2024
2024-2025
2025-2026

„Suntem încântaţi de interesul românilor pentru handbal. Am primit cu bucurie şi responsabilitate ofertele jucătorilor din piaţa media pentru drepturile de televizare ale sportului nostru”, spune Constantin Din, preşedintele Federaţiei Române de Handbal, citat de ProTV.ro.

Comment here