LIFE

Pro TV a anunţat premiera „Românii au talent”

Un nou sezon ”Românii au talent”, cel cu numărul 13, debutează la Pro TV, iar pentru prima dată în istoria show-ului, producţia va lua startul în luna ianuarie. Pe 20 ianuarie, după cum au anunţat reprezentanţii postului. Până acum, show-ul a avut premiera în luna februarie şi o singură dată, la sezonul cinci, în martie. 

Noul sezon ”Românii au talent” îi va avea la masa juriului pe aceiaşi Andi Moisescu, Andra, Dragoş Bucur şi Mihai Bobonete, în timp ce Smiley şi Pavel Bartoş vor asigura atmosfera din culise. 

„Acum, că anul ajunge la final, suntem tot mai aproape de lansarea grilei de primăvară şi sunt încântat să vă spun că va fi una de excepţie. Aducem divertisment de cea mai înaltă calitate, ficţiune din ce în ce mai captivantă şi un reality show incredibil, totul pentru ca cei de acasă să petreacă timp de calitate în faţa televizoarelor sau pe VOYO. Ştim că telespectatorii noştri aşteaptă cu mult entuziasm revenirea show-ului lor preferat de divertisment, ”Românii au talent”, aşa că ne bucurăm să anunţăm că din 20 ianuarie, formatul revine cu un sezon #magic”” Antonii Mangov, Programming Director PRO TV.

„Pentru mine, 13 nu este ceva cu ghinion, ci cu noroc! Iar anul acesta va fi şi magic. Credeţi-mă, oameni buni, va fi ceva dincolo de orice aşteptări. Dacă pe noi, după 12 sezoane, ne-a bucurat peste măsură, sper că reacţia telespectatorilor va fi cel puţin dublă sau triplă”, a declarat Pavel Bartoş înaintea startului noului sezon. 

Comment here