LIFE

Pro TV a anunțat grila de primăvară

Cu ce emisiuni va “defila” Pro TV în grila de primăvară? Sunt producțiile “tradiționale” – ”Românii au talent” sau ”Las Fierbinți” – dar și noi sezoane din ”Șef sub acoperire” sau ”Profu’”, arată paginademedia.ro.

”Românii au talent”, cea mai urmărită producție, va avea câte două zile pe săptămână. Sezonul 11 va începe pe 5 februarie, dar nu se cunoaște cea de-a doua zi de difuzare.

Românii au talent – Show-ul prezentat de Smiley și Pavel Bartoș vine cu o noutate absolută: se va difuza două zile pe săptămână. Și juriul va fi diferit față de sezonul anterior. Alexandra Dinu i-a luat locul lui Mihai Petre. Florin Călinescu, Andra și Andi Moisescu au rămas în continuare.

Imperiul Leilor – Emisiunea revine cu al doilea sezon în această primăvară, iar Pro TV a anunțat investitorii: Cristina Bâtlan, Bogdan Micu, Dan Șucu, Mohammad Murad și Dragoș Petrescu. Vezi o galerie foto cu investitorii, AICI

Las Fierbinți – Un nou sezon va debuta din februarie cu „o serie nouă de aventuri, mult umor și situații absurde din care vor încerca să iasă celebrele personaje”, mai spun cei de la Pro TV.

Șef sub acoperire – Revine și emisiunea în care șefii devin angajați și își supraveghează angajații. Pentru primul sezon, postul din Pache Protopopescu a încasat și o amendă din partea CNA. Detalii, AICI.

Profu – Revine cu al doilea sezon. Producția cu Andi Vasluianu, Aida Economu, Cosmin Natanticu a avut audiențe modeste cu redifuzarea primului sezon, motiv pentru care Pro TV a mutat serialul după miezul nopții.

Comment here