LIFE

Prinţul Harry şi Meghan vor înceta contactele media cu cele mai importante tabloide britanice

Avocaţii prinţului Harry şi ai soţiei sale, Meghan, cu declarat, luni, că cei doi intenţionează să pună capăt tuturor contactelor media cu cele mai importante tabloide din Marea Britanie, relatează dpa.

Într-o scrisoare foarte virulentă către The Sun, Daily Mail, Daily Mirror şi Daily Express, cuplul, instalat recent în California, anunţă că nu va exista „nicio colaborare” cu acestea. Scopul deciziei nu este de a „evita criticile”, au dat ei asigurări, „sau de a opri dezbaterea publică sau de a cenzura informaţiile raportate fidel”, se mai arată în scrisoare.

Avocaţii lui Harry şi Meghan au avertizat, în ianuarie, presa britanică în legătură cu hărţuirea cuplului în urma anunţului acestora de a renunţa la îndatoririle oficiale din cadrul Casei Regale Britanice. Nepotul reginei Elisabeta a II-a şi soţia sa, care s-au mutat recent într-o casă în Los Angeles, afirmă că ei cred în presa liberă, însă nu vor să mai fie folosiţi ca „monedă într-o economie a clickbait-urilor (titlurile create cu scopul de a atrage cititorii) şi a dezinformării”.

„Ducele şi ducesa de Sussex au văzut vieţile unor oameni pe care îi cunosc – dar şi ale unor oameni care le sunt absolut străini – destrămate, pur şi simplu pentru că bârfele murdare cresc veniturile din publicitate”, au scris avocaţii celor doi.

Prinţul Harry, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi-a pierdut mama, prinţesa Diana, care a murit pe 31 august 1997 într-un accident de maşină în Paris, în timp ce era urmărită de paparazzi.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here