LIFE

Prințul Harry și Meghan Markle, plătiți cu 1.000.000 $

Prințul Harry și Meghan Markle primesc un milion de dolari doar dacă deschid gura în public. Harry, 35 de ani și soția lui de 38 de ani au semnat un contract cu agenția de comunicare Harry Walker, care îi reprezintă pe Bill Clinton și Barack Obama.

Meghan Markle și Prințul Harry au dat lovitura. Recent, cei doi au semnat un contract de reprezentare cu Agenția Harry Walker. Practic, pentru fiecare discurs pe care îl țin, cei doi primesc un milion de dolari. Temele discursurilor lor vor fi sociale, despre mediul înconjurător, egalitatea sexelor și sănătatea mentală. La doar o zi după ce au bătut palma cu reprezentanții firmei, care care îi reprezintă pe foștii președinți americani democrați Bill Clinton și Barack Obama, Meghan, în vârstă de 38 de ani și Prințul Harry au participat la primul eveniment public.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au integrat destul de bine în comunitatea de elită din Los Angeles, de când s-au mutat în conacul de peste 18 milioane de dolari al mogulului Tyler Perry. Susținuți de Oprah Winfrey și de mai mulți simpatizanți ai Partidului Democrat, cei doi au semnat recent un contract care le va asigura independența financiară. Chiar dacă Prințul Charles a anunțat că își va susține copilul din fondurile proprii până se va pune pe picioare, ambiția lui Harry a fost aceea de a reuși prin forțe proprii. Așa că miercuri, prințul și-a pus masca pe față și combinezonul și a fost cu soția la o brutărie din Los Angeles unde lucrează persoane care au fost certate cu legea și apoi au primit o șansă de a se reintegra în societate. Compania Homeboy Industries ajută membrii bandelor de cartier să își refacă viețile după ce își încheie cariera criminalistică.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here