LIFE

Prinţul Charles nu şi-a recăpătat mirosul şi gustul de când a contractat coronavirusul

Prinţul de Wales al Marii Britanii, în vârstă de 71 de ani, a contractat, în martie, coronavirusul. Dacă fiul reginei Elizabeth a II-a a avut doar simptome lejere, el a dezvăluit, săptămâna aceasta, în timpul unei întâlniri cu personalul de la spitalul Gloucestershire Royal, că nu şi-a recuperat gustul şi mirosul.

„El a evocat experienţa personală. A vorbit şi despre pierderea mirosului şi a gustului şi are mereu impresia că suferă de acest lucru” a mărturisit, pentru BBC, Jeff Mills, un asistent social de la spital care s-a întâlnit cu prinţul.

Prinţul Charles a fost însoţit de soţia sa Camilla. El a felicitat personalul medical, care a arătat „ce-i mai bun din Regatul Unit” în timpul crizei sanitare. Prinţul i-a salutat de departe pe îngrijitori respectând distanţarea socială. A fost prima ieşire publică a prinţului Charles şi a soţiei sale, Camilla, după relaxarea măsurilor de izolare.

Măştenitorul coroanei britanice a estimat, la începutul lui iunie, într-un interviu acordat Sky News, că „a avut noroc” să aibă doar simptome uşoare. O experienţă care l-a „determinat” să militeze pentru a plasa natura „în centru”.

„Am avut noroc în cazul meu şi am avut o formă destul de uşoară a bolii. Dar am avut-o şi pot să înţeleg ceea ce au îndurat ceilalţi”, a declarat el în interviu, în videoconferinţă la televiziunea britanică.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here