LIFE

Prinţul Charles, despre ”dezolanta” sa infectare cu noul coronavirus. VIDEO

Prinţul Charles al Marii Britanii a vorbit despre “dezolanta” sa infectare cu noul coronavirus, într-un mesaj video difuzat miercuri, la două zile după ce fiul cel mare al suveranei britanice a încheiat perioada de autoizolare, informează DPA.

Moştenitorul tronului britanic, în vârstă de 71 de ani, a dezvăluit că se simte norocos că a avut doar “simptome relativ uşoare” ale bolii, în prima sa declaraţie publică după ce familia regală a Marii Britanii a confirmat, săptămâna trecută, că fiul cel mare al reginei Elisabeta a II-a a fost testat pozitiv cu COVID-19.

“Acum mă aflu de cealaltă parte a baricadei reprezentate de această boală, dar tot într-o stare de distanţare socială şi izolare generală. Aşa cum am învăţat cu toţii, aceasta este o experienţă ciudată, frustrantă şi dezolantă, când prezenţa familiei şi a prietenilor nu mai este posibilă, iar structurile normale ale vieţii noastre sunt dintr-o dată eliminate. Într-o perioadă fără precedent şi atât de îngrijorătoare din vieţile tuturor, eu şi soţia mea ne gândim mai ales la aceia care şi-au pierdut rudele în aceste circumstanţe foarte dificile şi speciale şi la aceia care sunt afectaţi de boală, izolare şi singurătate”, a declarat prinţul Charles în mesajul video, filmat în reşedinţa sa din Scoţia, unde îşi petrece perioada de autoizolare.

Biroul de presă de la Clarence House, reşedinţa sa regală din Londra, a anunţat, luni, că prinţul Charles a încheiat perioada de autoizolare. Clarence House a anunţat, pe 25 martie, că prinţul Charles a fost testat pozitiv cu COVID-19, însă, nu a precizat momentul în care fiul cel mare al reginei Elisabeta a II-a a prezentat primele simptome ale bolii.

“Nu se poate stabili de la cine a luat virusul prinţul Charles, având în vedere numeroasele întâlniri pe care le-a avut pentru a-şi duce la îndeplinire îndatoririle sale publice în ultimele săptămâni”, a precizat, în acel moment, biroul de presă de la Clarence House într-un comunicat.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here