LIFE

Prinţesa Kate, fotografiată pentru prima dată după operaţia abdominală

Site-ul american de ştiri despre celebrităţi TMZ a publicat o fotografie cu prinţesa de Wales, despre care spune că a fost făcută luni, în apropierea Castelului Windsor, aceasta fiind prima imagine cu Kate după mai bine de două luni, de când a suferit o operaţie abdominală ce necesită o recuperare îndelungată, relatează SkyNews.

Prinţesa de Wales fusese văzută ultima dată în ziua de Crăciun, la o plimbare cu alţi membri ai familiei regale în Sandringham, Norfolk.

Viitoarea regină, în vârstă de 42 de ani, a fost internată la London Clinic – spitalul privat unde şi regele a urmat un tratament pentru prostată mărită – pentru o operaţie planificată, care a avut loc la 16 ianuarie.

În fotografia publicată luni de TMZ, care ar fi fost făcută de paparazzi, Kate purta ochelari de soare închişi la culoare şi stătea pe scaunul pasagerului într-un Audi negru care era condus de mama ei, Carole Middleton. Nu părea să fie cu alte rude în maşină şi nici să aibă gărzi de securitate.

Aceasta vine în contextul în care unchiul lui Kate, Gary Goldsmith, a intrat, luni seară, în casa show-ului Celebrity Big Brother. Omul de afaceri în vârstă de 58 de ani, fratele mai mic al mamei lui Kate, Carole, a fost întrebat de gazda emisiunii, AJ Odudu, dacă prinţesa se va uita la show. El a răspuns: „Dacă o va face, va fi în spatele unei canapele, cred”.

Prinţesa s-a întors acasă după 13 zile petrecute în spital, iar Palatul Kensington a declarat la acea vreme că prinţesa „face progrese bune”. Se aşteaptă însă ca prinţesa Catherine să revină la îndatoririle oficiale abia după Paşte.

Comment here