LIFE

Primul teaser al filmului „No time to die“. Secvenţe oficiale cu Daniel Craig în noul film „James Bond“

A apărut primul teaser pentru următorul film al seriei James Bond, „No time to die“, cu actorul Daniel Craig (51 de ani) în rol principal.

Pe pagina oficială de Twitter a seriei a fost postat un clip video de 14 secunde care anunţă că miercuri, 4 decembrie, va apărea primul trailer al lungmetrajului. Secvenţele promit o ecranizare spectaculoasă, nelipsită de cascadoriile lui James Bond, personaj jucat de Daniel Craig.

„Bond s-a întors. Primul trailer pentru «No time to die» va fi lansat miercuri“, au scris administratorii contului de Twitter în dreptul filmuleţului. Filmul este aşteptat în sălile din Marea Britanie din 3 aprilie 2020, iar din 8 aprilie în SUA, şi este ultimul în care Daniel Craig deţine rolul celebrului spion.

„No Time to Die“ a întâmpinat multe dificultăţi de-a lungul filmărilor. Danny Boyle nu a mai vrut să regizeze din cauza „neînţelegerilor creative“, Daniel Craig a fost nevoit să se opereze la gleznă în urma unui accident pe platouri. În iunie, un alt membru al echipei s-a rănit în timpul filmărilor la o scenă cu explozii. Producţia a fost filmată în Jamaica, Anglia, Italia şi Norvegia. Pagina oficială de Facebook a francizei a publicat un videoclip de la filmările din Jamaica, dar şi scene din viitorul film. Daniel Craig, alias James Bond, apare cu un harpon şi într-un club de noapte. De asemenea, apare şi Jeffrey Wright („Westworld“), alias Felix Leiter, contactul lui James Bond la CIA.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here