LIFE

Primul cowboy adevărat din reclamele pentru ţigările Marlboro a murit la 90 de ani fără să fumeze niciodată

Primul cowboy adevărat care a apărut în reclamele Marlboro în anii´60 a murit la începutul lunii noiembrie, la 90 de ani fără să fumeze niciodată, anunţă TMZ.

Robert Norris a fost chipul din reclamele pentru ţigările Marlboro. A murit la ferma sa din Colorado Springs. Legenda spunea că şefii din publicitate l-au remarcat pe Norris într-o fotografie în care apărea alături de prietenul său, actorul John Wayne, şi i-au cerut să apară în reclame. A fost considerat imaginea perfectă pentru personajul cowboy-ului care promovează ţigările iar el a privit apariţia sa în reclame ca pe o favoare. În anii ’60, chipul lui Robert a început să apară în reviste şi pe panourile publicitare, fiind chipul Marlboro Man pentru 12 ani.

În realitate, Robert Norris a fost mereu nefumător şi a părăsit campania când a început să se gândească la faptul că oferă un exemplu greşit copiilor. Robert era cunoscut în oraşul său natal ca om de afaceri, fermier şi pentru gesturile umanitare. A susţinut mai multe asociaţii care organizau spectacole de rodeo. Soţia sa a murit în 2016, la 88 de ani. Aveau doi fii şi două fiice.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here