LIFE

Primele imagini din „Avatar 2”. Când va fi lansat filmul regizat de James Cameron

James Cameron a deschis cutia digitală a Pandorei și a publicat pe contul lui de Twitter primele imagini din „Avatar 2”, o continuare a filmului din 2009 care a avut un succes răsunător, potrivit New York Post.

Regizorul a publicat primele imagini din „Avatar 2”, sub forma unei lucrări de artă conceptuale.

„În continuările Avatar, nu doar că vă veți reîntoarce pe Pandora, ci veți explora și alte părți ale lumii”, a scris James Cameron pe Twitter. Fanii „Avatar” așteptau cu nerăbdare o continuare a filmului care a câștigat în anul 2010, trei premii Oscar. Regizorul canadian dezvoltă în prezent nu una, ci patru continuări ale superproducției. Inițial, „Avatar 2” era programat pentru lansare în 2014, apoi pentru decembrie 2020 și, cel mai recent, pentru luna decembrie a anului 2021.

Disney va distribui „Avatar 2” la nivel mondial din 17 decembrie 2021. Următoarele filme vor fi lansate în decembrie 2023, decembrie 2025, respectiv decembrie 2027. „Avatar 2” îi va reuni pe mulți actori din distribuția originală, printre care Sam Worthington, Zoe Saldana și Sigourney Weaver, cărora li se adaugă Kate Winslet, Oona Chaplin și Vin Diesel.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here