LIFE

Primele imagini cu Cristi Borcea și cei trei copii, după ce a fost eliberat din închisoare

Valentina Pelinel este în culmea fericirii, după ce soțul ei a fost eliberat din închisoare și a ajuns acasă alături de ea și cei trei copii. Vedeta a publicat prima imagine cu familia reunită, după perioada grea prin care au trecut.

„?‍?‍?‍?❤️?‍?#family”, a fost mesajul din dreptul imaginii publicate de Valentina Pelinel, în prima zi de libertate a soțului ei.

Cristian Borcea a fost eliberat din penitenciar. Magistrații Tribunalului Ilfov au aprobat, miercuri, eliberarea condiţionată a fostului acţionar de la FC Dinamo Bucureşti. Afaceristul a părăsit Penitenciarul Jilava, unde a fost încarcerat din luna februarie, după aproximativ o oră și jumătate de la decizia Tribunalului.

Valentina Pelinel a devenit mamă pentru a doua oară, pe 1 martie, când a adus pe lume două fetițe superbe, Indira și Rania. Soția lui Cristi Borcea a publicat abia la sfârșitul lunii octombrie o imagine, în care apare alături de gemene și băiețelul ei, Milan.

„Viața de femeie de afaceri este frumoasă și îmi place să o îmbin cu viața de familie. Îmi place să petrec timp cu fiul meu, să fac sport. Viața de mamă este superbă. Să fii mamă este ceva unic, nu ai cum să înțelegi până nu devii mamă. Mergem la niște cursuri de două ori pe săptămână timp de două ore, un fel de pregrădiniță, și mergem și la înot. Am vrut să fie treptată trecerea de la acasă la grădiniță. Ar fi fost și el aici, dar doarme. El doarme la prânz trei ore”, a spus, recent, Valentina Pelinel pentru VIVA!

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here