LIFE

Primele evenimente de tip drive-in din România

Industria de evenimente din România este într-o continuă transformare datorită pandemiei de COVID-19, astfel că o companie de organizare de evenimente lansează conceptul Event Park, o serie de evenimente în aer liber, de tipul drive-in.

Pe 16 şi 17 mai vor avea loc primele seri de cinema. Locaţia de la Lagoo Snagov mai poate acomoda şi alte tipuri de evenimente drive-in, precum: concerte, festivaluri, show-uri de stand-up comedy sau spectacole de teatru şi orice tip de eveniment organizat outdoor.

„Event Park a fost dezvoltat din dorinţa de a desfăşura evenimente în condiţii de maximă siguranţă în situaţia actuală. Toate evenimentele organizate în Event Park vor fi desfăşurate doar drive-in. Iar, la anunţul autorităţilor privind relaxarea restricţiilor în acest sens, spaţiul se va transforma în spaţiu verde pentru evenimente cu zone şi corturi de relaxare în natură pentru fiecare grup de participanţi”, arată organizatorul, Universum.

În cadrul primului eveniment vor rula două filme: de la orele 19:30 şi de la orele 22:00, în locaţia de la Lagoo Snagov. În spaţiul verde dintre lacul şi pădurea Snagov va fi montat un ecran led de mari dimensiuni (144mp) FULL HD cu rezoluţie 4096 X 2304 pixeli, cu lungime de 16m şi înălţime de 9m pentru vizionarea din autoturisme. Se vor pune la dispoziţie, pentru început, 150 de locuri pentru autoturisme, sonorizarea va fi realizată printr-un sistem audio FM, care va permite redarea sunetului la boxele maşinilor sau alte dispozitive, tocmai pentru ca toţi participanţii să se bucure de o experienţă la cele mai înalte standarde.

„Încă de la începutul pandemiei, Universum a transformat gradual fiecare concept al său, pentru că neam dorit să venim în sprijinul partenerilor noştri, dar şi a celor care erau în căutare de soluţii pentru provocările cu care se confruntau. Aşa a apărut şi conceptul Event Park, a cărui misiune este să ajute la restabilirea normalităţii şi reîntoarcerea oamenilor în spaţii verzi pentru relaxare: dar în care oamenii respectă regulile de distanţare socială, toate acestea în timp ce se bucură de activităţile cu care erau obişnuiţi până acum. Ne vom asigura că toate măsurile de siguranţă vor fi respectate pe tot parcursul evenimentelor. Ne dorim ca toţi cei prezenţi să se simtă în siguranţă pe toată durata evenimentelor noastre, în timp ce se bucură de câteva ore de relaxare în afara locuinţei. Toţi cei prezenţi la serile de cinema vor avea din partea noastră răcoritoare şi popcorn, în plus cei care doresc să servească prânzul sau cina, vor avea posibilitatea să-şi comande online, iar aceasta va fi livrată în timpul filmului la geamul autoturismului. Ne dorim ca aceste evenimente să facă parte din noua realitate cu care ne confruntăm cu toţii, pentru că avem nevoie ca o parte a vieţii noastre să treacă dincolo de mediul virtual. Event Park face ca această nouă realitate să fie accesibilă unui număr cât mai mare de oameni şi în acelaşi timp într-un mediu natural, diferit de mediul urban”, declară Mihai Cima, Managing Partner, Universum.

Biletele vor putea fi achiziţionate în curând exclusiv online, accesând site-ul www.eventpark.ro.

Comment here