Din JudetStirile Zilei

Primarul Turbăceanu: Nu plec din PSD. Nu văd oportunități la alt partid

”Nu are rost să te muți la alt partid ca să faci jocurile unuia sau altuia” spune edilul PSD din Baia de Fier, Dumitru Turbăceanu, care se pregătește să candideze pentru cel de-al treilea mandat.

Edilul nu este tentat de altă formațiune politică, mai ales că este mulțumit de finanțările primite în fosta guvernare PSD.  

”Sunt mulțumit, lucrurile s-au mișcat. Acum, banii vin mai greu de când s-a schimbat guvernul” declară Turbăceanu referindu-se la plățile pe PNDL.  

La Baia de Fier au fost probleme cu investiția de introducere a rețelei de canalizare, după ce constructorul a dat faliment. Dumitru Turbăceanu speră, totuși, ca lucrările să fie gata până la finalul anului. Edilul mai are două obiective pe care vrea să le finalizeze în 2020: dispensarul medical și asfaltarea drumurilor din stațiunea Rânca.

Cel mai important proiect obținut de primarul Turbăceanu, în acest an mandat, este cel de 5 milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii turistice a localității. Au fost deja scoase la licitație managementul și consultanța, urmează proiectarea și execuția.

În câțiva ani, în Baia de Fier va apărea un parc cu un concept unic la nivelul regiunii Oltenia, ce va deveni un magnet pentru turiști. Proiectul presupune, printre altele, amenajarea a 7,5 km de piste de ciclism și a 7,5 km de alei pietonale.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here