Din JudetStirile Zilei

Primarul Modrea: Lista mea este COMPLETĂ

Dumitru Modrea neagă informațiile apărute în presa locală c-ar avea listă incompletă de consilieri locali.

A fost scandal, marți, în organizația PNL Turcinești. Ion Berca, vicepreședintele organizației,  s-a retras de pe listă în ultimul moment, chiar înaintea depunerii candidaturilor. Berca știa că se va afla pe unul dintre primele 5 locuri, dar ulterior a aflat că este abia pe 10.

”De ce m-am retras? Păi e simplu. Sunt membru PNL din 2004. Când am venit, partidul era de 6 %, iar în 2009 a ajuns la 55%. După ce am muncit în partidul ăsta cu oameni aduși de mine, domnul Modrea m-a pus pe locul 10. Domnul Modrea are un defect, acela de a se folosi de oameni. Îi folosește, iar după aceea îi aruncă. Oamenii din echipa mea l-au ajutat să ajungă primar, iar după ce a câștigat primăria i-a dat la o parte. A făcut o strategie pe care eu nu o înțeleg. Aceea de a aduce oameni noi. A luat consilieri de la PSD și i-a pus la PNL. Vă dați seama ce strategie?! A distrus organizația PNL la Turcinești! L-am ajutat de a bătut PSD-ul, iar acum ne-a dat pe toți la o parte” a acuzat Ion Berca, în presa locală.

Primarul Dumitru Modrea consideră, însă, că și locul 10, din 11 consilieri câți are Turcineștiul, poate fi eligibil dacă toată lumea muncește.

Comment here