Din JudetStirile Zilei

Primarul Modrea: Lista mea este COMPLETĂ

Dumitru Modrea neagă informațiile apărute în presa locală c-ar avea listă incompletă de consilieri locali.

A fost scandal, marți, în organizația PNL Turcinești. Ion Berca, vicepreședintele organizației,  s-a retras de pe listă în ultimul moment, chiar înaintea depunerii candidaturilor. Berca știa că se va afla pe unul dintre primele 5 locuri, dar ulterior a aflat că este abia pe 10.

”De ce m-am retras? Păi e simplu. Sunt membru PNL din 2004. Când am venit, partidul era de 6 %, iar în 2009 a ajuns la 55%. După ce am muncit în partidul ăsta cu oameni aduși de mine, domnul Modrea m-a pus pe locul 10. Domnul Modrea are un defect, acela de a se folosi de oameni. Îi folosește, iar după aceea îi aruncă. Oamenii din echipa mea l-au ajutat să ajungă primar, iar după ce a câștigat primăria i-a dat la o parte. A făcut o strategie pe care eu nu o înțeleg. Aceea de a aduce oameni noi. A luat consilieri de la PSD și i-a pus la PNL. Vă dați seama ce strategie?! A distrus organizația PNL la Turcinești! L-am ajutat de a bătut PSD-ul, iar acum ne-a dat pe toți la o parte” a acuzat Ion Berca, în presa locală.

Primarul Dumitru Modrea consideră, însă, că și locul 10, din 11 consilieri câți are Turcineștiul, poate fi eligibil dacă toată lumea muncește.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here