MotruStirile Zilei

Primarul Jianu, ȘOCAT după ce a văzut copilașul bătut: Un act de barbarie!

Individul fără suflet din Motru, care și-a snopit în bătaie copilul de numai 2 ani, a fost reținut de polițiștii gorjeni.

Primarul Gigel Jianu a fost să-l vadă pe micuț la spital și s-a cutremurat. Copilul avea vânătăi mari și umflături pe frunte și corp. A fost adus la spital de mamă, care l-a găsit în stare gravă când a ajuns acasă de la serviciu. Tatăl ar fi făcut o criză de nervi după ce copiii săi, cel mic și un băiat de șase ani, s-ar fi certat pe jucării.

”Un act de barbarie cum nu credeam că se poate întâmpla!” a declarat primarul Jianu.

Când și-a adus copilul la spital din Motru, mama le-a spus medicilor că ar fi avut alergii, deși se vedea că era vânăt din cauza loviturilor. Cazul le-a șocat pe cadrele medicale. Directorul unității, Alin Efrim

După ce a fost consultat la Motru, medicii de aici au decis ca băiatul să fie transferat la Craiova, unde va rămâne internat pentru circa o săptămână, după cum a precizat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al acestei unități medicale.

Polițiștii au decis reținerea pentru 24 de ore a tatălui agresiv, deși acesta nu a recunoscut că și-a lovit copilul pe parcursul audierilor, a comunicat Victor Țuhașu, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here