Din JudetStirile Zilei

Primarul Blideanu, supărat pe familia care l-a ”reclamat la presă”

Primarii din Gorj întâmpină tot felul de probleme cu persoanele aflate în izolare la domiciliu.

La Bengești-Ciocadia sunt 150. Primarul Victor Geogia spune că, de frică să nu se infecteze cu coronavirus prin străinătate, mulți cetățeni romi au revenit acasă. Edilul a avut probleme cu unii dintre cei izolați, care au făcut gălăgie în primele zile.  

La Stănești, sunt 15 persoane în izolare la domiciliu. Primarul Ștefan Blideanu a avut probleme cu o familie aflată în izolare căreia i-a dus alimente, din banii săi, iar apoi, spune că ”l-a reclamat la presă”. Cotidianul Gorjeanul relatează că primarul de Stănești a fost criticat de o familie izolată în satul Măzăroi, nemulțumită că edilul s-ar fi comportat ”precum un boier cu slugile sale”.

Blideanu se plânge de lipsa personalului cu care să monitorizeze situația persoanelor de peste 65 de ani din comună, care au voie să iasă din case doar în intervalul orar 11:00-13:00.

La Bărbătești, sunt 16 persoane în izolare la domiciliu. Primarul Adrian Mangu se ocupă să aibă cele necesare. Între timp, s-a ocupat și de cele peste 300 de persoane, din comună, cu vârste de peste 65 de ani.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here