Din JudetStirile Zilei

Primarii renunță la CONCERTE. Îngrijorări privind BUGETELE

Primarii din județ renunță la zilele orașelor și comunelor, dar și la alte evenimente artistice și culturale, din cauza epidemiei de coronavirus.

A făcut, deja, anunțul primarul Marcel Romanescu, același lucru spune și Gigel Jianu, edilul din Motru. Chiar dacă nu a prevăzut sume pentru organizarea zilelor municipiului, pentru că erau făcute din sponsorizări, Jianu anunță că nu vor mai avea loc în luna mai.

În plină criză de coronavirus cea mai mare problemă cu care se confruntă autoritățile locale este lipsa dezinfectanților, măștilor de protecție și a mănușilor. Gigel Jianu a cerut sprijinul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.  

Și la Târgu-Cărbunești prioritatea numărul unu este lupta împotriva coronavirusului. Din fondul pentru situații de urgență, primarul Dănuț Birău a cumpărat combinezoane pentru medicii din spitalul. Edilul este convins că oamenilor nu le mai arde acum de petreceri, așa că nici el nu va mai organiza evenimente culturale sau concerte.

Birău se așteaptă să aibă probleme și cu bugetul local. Edilul se teme că, dacă se prelungi prea mult criza coronavirusului,  în condițiile în care firmele își trimit angajații acasă, vor scădea încasările la bugetul local.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here