Stirile ZileiTârgu-Jiu

Primarii PSD, SUPĂRAȚI. Cer CONGRES și ALIANȚE

Primarii PSD din Gorj, supărați după eșecul rușinos, de duminică, al Vioricăi Dăncilă. Cer Congres și reînnoirea conducerii partidului. Cristian Toader Pasti, unul dintre cei mai vocali lideri PSD din Gorj, crede că decăderea a început din vremea lui Liviu Dragnea și a continuat prin excluderea unor oameni importanți și promovarea unor persoane slab pregătite profesional în structurile locale și centrale ale statului.

În Gorj, PSD a câștigat alegerile prezidențiale, la ambele tururi de scrutin. Dezamăgirea edililor, care au tras pentru partid, este însă imensă după scorul obținut de Viorica Dăncilă la nivel național. Dănuț Birău, primarul orașului Târgu-Cărbunești, spune că perdanții trebuie să plece acasă și că este nevoie de un congres și reînnoirea conducerii partidului.

Ion Bârcă a obținut la Turburea un scor aproape incredibil pentru Viorica Dăncilă: 66%. Acum crede că în fruntea partidului trebuie să-și găsească loc oameni foarte bine pregătiți, cu tracțiune electorală.

2 din 3 români au votat cu Iohannis duminică, constată cu amărăciune primarul orașului Tismana, Marian Slivilescu.  

Constantin Bobaru, primarul din Bumbești-Jiu care a susținut-o pe Viorica Dăncilă la prezidențiale, afirmă că este necesar ca PSD să se reformeze, întrucât, prin liderii actuali, a dezamăgit electoratul de stânga.

Cristian Toader Pasti crede că decăderea PSD a început cu Liviu Dragnea. Social- democratul a fost unul dintre puținii care l-au criticat pe fostul lider al partidului și l-a acuzat de blat cu Klaus Iohannis. Sunt și alte greșeli care, în opinia lui Pasti, au adus PSD în situația de azi, cum ar fi excluderea primarului Iașiului, Mihai Chirică.  

Cristian Toader Pasti comentează că PSD se confruntă, în acest moment, și cu o criză de lideri. Spune că o parte din oamenii de valoare ai partidului a plecat la Pro România și că, pentru următoarele confruntări electorale, ar trebui luată în calcul realizarea de alianțe.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here